„Sweco" paskelbė metinę veiklos ataskaitą „Annual report 2018“

22 kovo 2019
„Sweco” paskelbė 2018 metų veiklos ataskaitą „Annual Report 2018”. Su ja galima susipažinti atsisiuntus toliau pateiktą dokumentą (anglų k.).

Dėl papildomos informacijos kreipkitės į:

Johnny Nylund, atstovas ryšiams su visuomene, +46 (0)73-773 5189, johnny.nylund@sweco.se

„Sweco“ planuoja ir projektuoja ateities miestus ir jų bendruomenes. Šios veiklos rezultatas – tvarūs pastatai, efektyvi infrastruktūra, saugi energetika, švarus oras ir tyras vanduo. Drauge su 15 000 darbuotojų Europoje savo klientams siūlo vertingą patirtį bet kuriame projekte. „Sweco“ vykdo projektus 70-yje valstybių visame pasaulyje. „Sweco“ yra Europoje pirmaujanti architektūros, aplinkosaugos ir inžinerijos konsultacijų kompanija, kurios metinė apyvarta siekia 1,8 mlrd. eurų. Kompanija yra NASDAQ OMX Stockholm AB vertybinių popierių biržos narė. www.swecogroup.com